Markahytte

Lavollen

Fjøset på Lavollen. Her får du kjøpt nystekt gjærbakst, gode kaker, enkle lunsjretter, is, kalde drikker og selvfølgelig kaffe og kakao med krem

Idylliske Lavollen

Lavollen er en idyllisk og ærverdig plass med historisk sus. Stedet var seter under Lade gård i 1661, og bygningene slik de står i dag ble oppført i 1905. Her kan man parkere rett ved og området er et perfekt utgangspunkt for korte og lengre turer. Ca. 200 meter fra Lavollen i retning Kopperdammen, finner du Tusseløypa. Et eventyrlig sted hvor barn kan oppleve troll og mystikk. Lavollen tilbyr servering av mat og drikke og nydeligbakst i helgene og tidvis i ukedager. Du finner oppdaterte åpningstider samt informasjon om arrangementer m.m. på deres Facebook side.

Hundevennlig

Lavollen har lagt til rette for at du kan ta med deg din firbente venn på tur. I Gulstua er både mennesker og hunder hjertelig velkommen.


Julemarked på Lavollen

Gulstua: her er både to- og firbente hjertelig velkomne.

Tre helger i november kan du ta med familien på førjulskos og hygge når Lavollen arrangerer julemarked. Opplev lokalt kvalitets håndarbeid innen tredreiing, søm, strikk og hekling, malerier og foto og nydelig honning fra Selbu. Håndarbeid betales med vipps eller kontant direkte til selger.

Fra kjøkkenet finner du mye godt til kafferasten. Det er sitteplasser i stua i 1. etasjen, og på loftet på låven finner du gode sofaer du kan synke ned i.

Åpningstider Julemarked lørdag og søndag:

5. og 6. november kl 11:00 – 16:00
12. og 13. november kl 11:00 – 16:00
19. og 20. november kl 11:00 – 16:00


Veibeskrivelse

Reiser du kollektivt kan du ta buss nr 26 til Skistua fra Trondheim Sentrum. Rutetilbudet kan endre seg, så vi anbefaler at man sjekker reiseplanleggeren til AtB før avreise.


Lavollen
Tømmerdalsveien 202
7020 Trondheim
E-post: gronliaas@gmail.com
Telefon: 72863000
Facebook
Instagram
www.lavollenserveringshytte.org


Lavollen