Hitra

Hesteridning

Opplev Hitra på Hesteryggen

Svanåsen gård

Svanåsen gård tilbyr rideturer på Svankilen, Kvenvær. Gjengen bak hestesenteret er entusiastiske og har stor stå på-vilje. Deres mest populære tur går til Munkedalstranden. Turen varer 3-4 timer og passer for alle, liten som stor, nybegynner som øvet.

Utflukten begynner med å børste hesten for å få en god og trygg kontakt med hesten. Etterpå gis det rideundervisning slik at du får god kontroll på hesten før dere rir ut på tur. Turen går gjennom vakkert Hitra-landskap med mange flotte utsikter. Kanskje er du så heldig å få se hjort, rådyr eller ei flott ørn på nært hold. Hestene er oppvokst i denne naturen og vil gi deg en unik opplevelse av den.

Ved ankomst på Munkerdaksstranden kan medbrakt matpakke og drikke nytes. Hestene går løse på stranden og gresser under pausen. Så går turen tilbake og når tilbake i stallen får hesten en god belønning.

Hos Svanåsen gård er alltid dyrevelferd i fokus, og hestene lever et fritt og naturlig liv i flokk på store marker. De er lykkelige og friske, det legger alle merke til.


Pris

1250,- per person
Min. 2 deltagere / Maks. 5 deltagere

Hvem

Nybegynnere, erfarne og eksperter.

Varighet

3.5 – 4 timer.


Kontakt

Svanåsen gård
Svankilveien 70, 7243 Kvenvær, Hitra
Telefonnummer: 97 58 36 83
E-post: svanasengard@gmail.com
Nettside: https://www.facebook.com/svanasengard

Hitra Hestesenter