anno 1858

Sjøbadet

Type

Saltvann

Åpningstider

1.jun – 31.aug
12.00 – 18.00
forbeholdt godværsdager*

Toalett

Ja

Dusj

Ja


Stup ut i Trondheimsfjorden

På Sjøbadet kan du ta en pause fra hverdagen, sommer som vinter. Dette er Trondheims mest sentrale badeplass, med byens vakreste utsikt og solnedgang mot Munkholmen, over fjorden og Fosenalpene. Her kan du bade i fjorden, sole deg og slappe av om sommeren. Fra 1.juni er Sjøbadet åpent for alle og betjent med åpen kiosk med blant annet salg av kaffe, vafler, is og pølser.  Badet ligger på Brattøra og har både flytebrygge, stupetårn og separate herre- og dameavdelinger for soling med og uten klær. Man betaler inngangspenger for bruk av dusj/toalett og garderobe.

På vinterstid er badet forbeholdt medlemmer, bortsett fra siste søndag i måneden hvor det er det folkebadstue som er for alle som ønsker å prøve vinterbad og badstua. Det koster 100,-  og blir annonsert på Facebooksiden. 

*Med godværsdag menes det alle soldager, og alle andre dager hvis temperaturen er over 15 grader og det ikke regner. For å være på den sikre siden anbefales det å sjekke Sjøbadets Facebooksider for informasjon.


Veibeskrivelse

Sjøbadet holder til på St. Olavs Pir bak jernbanestasjonen i Trondheim. En fin liten gå- eller sykkeltur fra hvor som helst i sentrum.


Billetter

(COVID-19-oppdatering)

Fra 15. juni. Inngangsbillett for en to-timers periode, kr 40 for barn/student og kr 60 for vokse. Sjøbadet har strenge smitteverntiltak ift. avstand og antallsbegrensninger. Det må derfor tas forbehold om at det kan bli fullt.

Sjøbadet