Norges største innendørs badeland

Pirbadet

VED FJORDEN

Pirbadet

Pirbadet – beliggende i overgangen mellom sjø og land – er Norges største innendørs badeanlegg lokalisert på Brattøra i Trondheim. I Pirbadet ligger de fleste tilbudene samlet i ett stort rom, noe som gjør at barn, ungdom, voksne og eldre kan være sammen. Men det finnes også avskjermede soner for badegjester som ønsker seg stillhet og ro, og steder hvor man kan leke høylytt uten å forstyrre andre.


For de minste

I småbarnsområdet som er formet som Selbusjøen, Nidelva og Trondheimsfjorden, finnes vannkanoner og diverse leker til de minste. Vannet holder ca. 31 grader. Her ligger også et boblebad.

I cafeen i andre etasje tørr side finnes et lekerom møblert med møbler for de minste og masse leker. Her kan man lese, tegne og leke. Det er også mulig å spise her. Lekeromet er hovedsaklig for barn, men voksne er også velkommen.


Velvære & sauna

Slapp av i rolige omgivelser. Avdelingen inneholder 2 tørrbadstuer (holder ca. 80-90 grader, en for dame og en for herre), Isfontene, Opplevelsesdusj, Caldarium (kort fortalt: det varmeste rom/svetterom i de gamle romerske badeanlegg), og toaletter.

I det rolige hjørnet mot nordvest ligger velværebassenget. Bassenget ligger med panorama-glassvegg ut mot Trondheimsfjorden. Her kan du nyte å bli massert av de kraftige bobledysene langs ytterveggen, eller ligge og døse på boblebenken. Vannet holder 34 grader.

Badstue gjør godt for kropp og sjel! Vi har to tørrbadstuer (tradisjonell badstue som holder ca. 80-90 grader), en for dame og en for herre, samt en dampbadstue som er unisex


Badebutikken

Badebutikken har masse badetøy i alle størrelser, badebleier, badeleker, svømmesutstyr m.m. Noen av våre varemerker er: Zoggs, Speedo og Aquarapid. Dette er merker som er kjent for god kvalitet og tåler klor. Innimellom har vi gode tilbud og kampanjer. Vi har også prøverom slik at du får prøvd badetøyet før du bestemmer deg. Våre ansatte hjelper deg gjerne med å finne rett størrelse og modell. Badebutikken har samme åpningstider som badet.


Kontakt

Pirbadet
Havnegata 12, 7010 Trondheim
Telefonnummer: 73 83 18 00
E-post: firmapost@pirbadet.no
Nettside: pirbadet.no

Åpningstider

Man, Ons & Fre: 6.30 – 21.00
Tir & Tor: 12.00 – 21.00
Lør & Søn: 10.00 – 19.00

Helligdager:
1. mai: 10.00 – 18.00
17. mai: stengt
Kristi Himmelfartsdag: 10.00 – 18.00
Pinse: 10.00 – 18.00

Pirbadet