Hitra

Havørnsafari

Dagstur

Foto- og havørnsafari med Nattseilerne

Norsk natur betyr fjorder og skjærgårder, blått krystallklart hav og nordisk dyreliv. Akkurat det får du på safari på Hitra. Den beste måten å oppleve alt dette på er ved å drive ut i fjorden i en gammel trebåt. Husk å ta med kameraet ditt for å få noen fantastiske bilder av havørnen som suser over hodene våre, hjorten som løper på øyene rundt fjorden, og en nisene som kikker opp av vannet. Vi tar med litt lunsj om bord for å ha en piknik med lokale råvarer i åpen natur. En guide vil følge dere gjennom turen.

Min. 10 pers.
Varighet: 7 timer og 20 minutter


Halvdagstur

Havørnsafari

Opplev naturen på Hitra. Bli med ut i fjorden og opplev havets flyvende konge på nært hold. På denne turen seiler du av gårde i en gammel trebåt restaurert av Nattseilerne på Hopsjøbrygga. Både båtene og området har mye spennende historie som Nattseilerne gjerne forteller om.

Når båten er kommet langt nok ut starter spenningen med å speide etter havørn. Plutselig dukker de opp på noen av de små øyene som omringer sundet. Det er også med fiskeutstyr ombord slik at man kan lokke ørna enda litt nærmere med en fersk fisk.

Havørnsafarien er en flott opplevelse for alle aldre og med muligheter for å få tatt noen fantastiske bilder.

Min. 10 pers.
Varighet: 3 timer


Kontakt

Explore Hitra
Hitra Kysthavn Sandstad, 7246 Hitra
Telefonnummer: 91 91 41 71
E-post: post@explorehitra.no
Nettside: explorehitra.no

Hitra Havørnsafari