Nidelven Stille

Trondheim Kajakk

Se byen

Fra Nidelvens bredd

Trondheim kajakk har gleden av å tilby deg en opplevelse utenom det vanlige, nemlig kajakk og SUP-padling langs Nidelven. Turen gir deg en unik mulighet til å se Trondheim på en ny måte, og du får med deg byens topp-attraksjoner som Nidarosdomen, Gamle Bybro og Bryggene på nært hold. Det er mulig å padle året rundt, til faste tider eller ved bestilling, med eller uten guide.

Tips før du skal på tur:

Været i Trondheim kan variere sterkt fra dag til dag. Du bør kle deg etter været, og det anbefales at du har på deg ull innerst mot kroppen. Det transporterer fukt, og du blir ikke kald selv om du blir svett eller våt. Ta også med deg lue og votter. Det kan også være lurt å ta med seg et klesskifte, og vannflaske eller termos. Trondheim Kajakk tar alltid værforbehold på sine turer, og ved dårlig vær kan turen kanselleres eller utsettes.

Selvbetjent utleie

Trondheim Kajakk har også selvbetjent kajakk og SUP utleie på Grilstad marina, Nyhavna og Øysand Camping.

Bestill en opplevelse

Efoil – Licence to fly

Dette er 2022 sin tøffeste aktivitet!
Trondheim Kajakk tilbyr et kurs på ca 2 timer som består av gjennomgang på land, etterfulgt av 1 time aktiv surfetid med instruktør. Her kommer du garantert å få tilstrekkelig med kunnskap for å kunne fly over vannet. To personer kan også dele, og får da drøyt 30 min hver på vannet. Våtdrakt/Tørrdrakt og flytevest inkludert.

Varighet: Ca. 2 timer


Padle inn i historien

Se den vakre naturen langs Nidelva mens du padler i kajakk og får høre om Trondheims interessante historie fra et unikt perspektiv – nemlig elva. Denne turen tilbyr en ny måte å oppleve mest mulig av Trondheim by. På denne turen padler vi gjennom fortellinger om hvordan landskapet i Trondheim ble til, hvordan de første Trønderne formerte byen og utviklingen til dagens moderne by.

Varighet: Ca. 2 timer
Start / slutt: Tempe / Skansen


Selvbetjent – Kajakk og SUP utleie på Nyhavna, Grilstad Marina og Øysand Camping. Her kan man leie sit-on-top kajakker og SUP-brett.

Varighet: Se nettsider
Start / slutt: Grilstad marina, Nyhavna og Øysand Camping


Kajakktur Nidelven – Vinter – Med instruktør

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppdage og padle rundt Trondheim om vinteren! Turen ledes av profesjonelle instruktører. Inkludert: kajakk for 2 personer, tørrdrakt, redningsvest og instruktør.

Tidspunkt: Kl. 10.00 og 13.30 onsdag – søndag
Varighet: Ca. 1,5 timer
Sesong: November – April
Start / slutt: Tempe / Skansen


Glødende kajakktur – Vinter – Med instruktør

Du vil bli imponert over hvor vakker Trondheim er fra ombord en glødende kajakk i mørket, en unik opplevelse! Inkludert: LED-opplyst kajakk for 2 personer, tørrdrakt, redningsvest, hodelykt og instruktør.

Varighet: Ca. 2 timer
Sesong: November – mars
Start / slutt: Skansen / Skansen


Grunnkurs i havpadling

Dette kurset anbefales både for de som aldri har sittet i en kajakk før eller de som har padlet litt allerede og ønsker å forbedre ferdighetene sine. 

Varighet: 16 timer


Paddle Boarding (SUP) Nidelven – Sommer

Dette er et gøy SUP aktivitet som må oppleves! Ta familie, venner, kolleger på tur! Ingen forhåndskunnskap kreves. Inkludert: SUP, redningsvest og introduksjon (tur kan bestilles med instruktør).

Varighet: Ca. 2 timer
Sesong: Mai – oktober
Start / slutt: Tempe /Skansen


Kajakktur Nidelven – Sommer

Trondheim er finest fra elva, sies det. Omgivelsene kan man nyte mens man padler nedover elva som er gjemt for vanlige turgåere. Her trenger man ingen erfaring. Inkludert er kajakk for 2 personer, redningsvest og en introduksjon.

Varighet: Ca. 2 timer
Sesong Mai – okt
Start / slutt: Tempe / Skansen


SUP Yoga

Når man kombinerer Yoga på SUP får man i tillegg til de fysiske øvelsene (asanas) og pusten, et tredje element; Vann. Yogatimen passer for alle, både nybegynnere og mer erfarne yogier.

Varighet: 2 timer
Lokasjon: Theisendammen


Kontakt

Trondheim Kajakk
Telefonnummer: 48 33 83 18
E-post: info@trondheimkajakk.no
Hjemmeside: trondheimkajakk.no

Trondheim Kajakk