Hitra

Hitra Hestesenter

Opplev Hitra på Hesteryggen

Hitra Hestesenter

Hitra Hestesenter tilbyr rideturer på Svankilen, Kvenvær. Gjengen bak hestesenteret er entusiastiske og har stor stå på-vilje. Deres mest populære tur går til Munkedalstranden. Turen varer 3-4 timer og passer for alle, liten som stor, nybegynner som øvet.

Utflukten begynner med å børste hesten for å få en god og trygg kontakt med hesten. Etterpå gis det rideundervisning slik at du får god kontroll på hesten før dere rir ut på tur. Turen går gjennom vakkert Hitra-landskap med mange flotte utsikter. Kanskje er du så heldig å få se hjort, rådyr eller ei flott ørn på nært hold. Hestene er oppvokst i denne naturen og vil gi deg en unik opplevelse av den.

Ved ankomst på vakre Munkadelstranden blir det en pause hvor naturen nytes kombinert med kvikk-lunsj og juice. Hestene går løse på stranden og gresser under pausen. Så går turen tilbake og når tilbake i stallen får hesten en god belønning.

Hos Hitra Hestesenter er alltid dyrevelferd i fokus, og hestene lever et fritt og naturlig liv i flokk på store marker. De er lykkelige og friske, det legger alle merke til.


Pris

980,- per person
Min. 2 deltagere / Maks. 6 deltagere

Hvem

Nybegynnere, erfarne og eksperter.

Varighet

3.5 – 4 timer.


Kontakt

Hitra Hestesenter
Svankilveien 70, 7243 Kvenvær, Hitra
Telefonnummer: 97 58 36 83
E-post: post@hitrahestesenter.com
Nettside: hitrahestesenter.com

Hitra Hestesenter