Trondheim for you

Byvandring & omvisning i Trondheim

Trondheim for you er en erfaren og entusiastisk byguide som tilbyr guidede turer for bussgrupper, cruice-gjester, privatpersoner og barnefamilier.

Turer

Trondheim byvanding

Turen Trondheim byvandring tar deg med gjennom det gamle havneområdet Bakklandet med sin fargerike bryggerekke, over Gamle Bybro til Midtbyen, forbi kongeboligen Stiftsgården og til Nidarosdomen.

Trondheim natur- og byvandring

Trondheim natur- og byvanding går gjennom nydelig natur til en fantastisk utsikt over byen. Deretter spaserer dere til byens hjerte for å oppleve dens juveler og historier.

Trondheims vannkant

Nyt en vakker (foto) vandring langs vannkanten. Opplev Trondheims severdigheter ved byens bredder: kanalhavna og det gamle havneområdet Bakklandet, den fargerike bryggerekka og de nydelige broene.

Trondheim sett med barns øyne

En spennende bytur for store og små sett med barns øyne. Vi spaserer gjennom Trondheims hjerte, med mye tid til å oppleve byens lekeplasser og severdigheter på en barnevennlig måte.

Skreddersydd tur i Trondheim og omegn

En bytur skreddersydd etter dine ønsker: Du bestemmer tema og severdigheter. Godt egnet for studiereiser, konferanser, delegasjoner m.m.


Kontakt:

Trondheim For You – Guided Tours AS
www.trondheimforyou.com
Tlf: 40 30 58 08
Epost: norsk@trondheimforyou.com