Via Ferrata

Munkstigen

Adrenalinkick

Klar for en klatreopplevelse?

Munkstigen Via Ferrata får det til å kile i magen og gir deg en fantastisk naturopplevelse med både sjø og fjell. Herfra har du panoramautsikt over Trondheim og store deler av Trondheimsfjorden. Klatrestien ligger like ved fylkesvei 755, mellom Vanvikan og Leksvik.  Det tar ca. 1 time med bil fra Trondheim (inkl. fergetur over Flakk – Rørvik). Har du lyst til å utfordre deg selv litt, sammen med gode venner eller familie, er dette noe for deg. Dette er klatring for alle, her er det ingen krav om forkunnskaper.

Munkstigen er hele 950 meter lang. Turen tar i gjennomsnitt ca 3-5 timer, og det er opp til deg om du tar det som en treningstur eller tar deg god tid og nyter utsikten. Kjempeflott tur for lag, foreninger, arbeidskolleger, skoleklasser, studentgrupper, utdrikningslag, idrettsgrupper osv.

Guide kan bestilles på forhånd, og må bestilles minimum 2 dager i forveien. Det er ingen nødvendighet med guide, men det kan i noen tilfeller være greit å ha med noen med litt ekstra klatreerfaring og som kjenner stien godt.

Visste du at fjellet Munken fikk navnet fordi det ligger i forlengelsen av aksen mellom Nidarosdomen, Munkegata og Munkholmen.


Åpningstider

Man – ons: 10.00 – 16.00
Tor: 10.00 – 17.00
Fre – søn: 10.00 – 16.00

Åpen hver dag fra 4. mai til 1. oktober.

Kontakt

Hindrum Fjordsenter
Drakestranda 1300, 7125 Vanvikan
Telefonnummer:  73 56 99 00
E-post: post@munkstigen.no
Nettside: munkstigen.no

Munkstigen