Hitra

Møt hjorten

Tett på

Dalpro Gårdsmat

Når det ringes i bjella på DalPro vet hele gården hva som er i ferd med å skje. Sauene breker og hønene klukker. Så dukker de opp mellom trærne, hjorten. Bjella betyr mat og det har de lært seg. De kommer travende bortover jordet og til alle de spente gjestene som står klare med litt mat i hånden.

Å få mate hjorten rett fra hånda er en spesiell opplevelse du ikke får mange andre steder. Og det er like populært for barn som for voksne. DalPro er en gård som driver med hjort og villsauhold, men de er ikke bare en gård. DalPro er også en vekstbedrift. Noen mennesker faller utenfor det alminnelige velferdsbilde for lengre eller kortere perioder. Dette er mennesker som felleskapet har et ansvar for å hjelpe til en meningsfylt tilværelse. Dette ansvaret tar DalPro absolutt sin del av. Gården har ca. 45 deltakere og 20 ordinært ansatte. I tillegg har de jobbklubb og kompetanseopplæring. Deltakerne er med på å drive gården samtidig som de produserer en rekke produkter av høy kvalitet.

Etter hjorteforingen får dere hilse på sauene. De er godt vandt med mennesker og elsker å bli klødd litt på. Skulle man ønske litt mat serverer DalPro Grådsmat sine helt egne viltburgere. Og før besøket er over kan dere besøke gårdsbutikken og kjøpe med seg alt fra spekemat til deres premierte lammeskank som vant årets måltid.

Min. gruppe 10 personer.
Lengde: 2 timer


Kontakt

Explore Hitra
Hitra Kysthavn Sandstad, 7246 Hitra
Telefonnummer:  91 91 41 71
E-post: post@explorehitra.no
Hjemmeside: explorehitra.no

Møt Hjorten